Bliv medlem

Ønsker du at gå til kor, hvor der er højt til loftet og stor alsidighed? Så bliv medlem af Coret! Vi søger løbende nye medlemmer, og du kan starte på alle tidspunkter af sæsonen. Læs mere herunder om, hvordan du bliver medlem og om, hvilke krav vi stiller.

Du skal kunne synge

Du behøver ikke at kunne læse noder eller at have en stor stemme for at gå til kor hos os, men vi forventer naturligvis, at du kan ramme tonerne. Har du erfaring med korsang, og ved hvad det vil sige at synge i kor, er det et naturligvis et stort plus. Du skal derudover være indstillet på jævnligt at deltage til øveaftener og koncerter i Greve og omegn.

Tid og sted

Vi øver onsdag kl. 19.30-21.30 på Arenaskolen, som ligger et stenkast fra Hundige Station og Køge Bugt Motorvejen. Det tager ca. 20-25 minutter fra København. Adressen er Gersager Alle 1, 2670 Greve. Gå ind ad hovedindgangen og lige ud – så finder du os.

Stemmeprøve

Når du starter i Coret, vil der være en mindre stemmeprøve, hvor vores dirigent lytter til din stemme med henblik på at placere dig i den rette stemmegruppe. Coret består af stemmegrupperne alt, sopran, tenor og bas, som ofte deler sig i fx 1. og 2. sopran osv.

Årlige aktiviteter

Foruden koncerter byder et år i Coret på en række sociale arrangementer, som vi arrangerer i fællesskab. Af og til er der også mulighed for at deltage i korstævner arrangeret af Kor72. Coret er en forening med bestyrelse og årlig generalforsamling, hvor alle medlemmer har mulighed for at deltage i udviklingen af koret.

Prøvegange

Før du beslutter dig for, om du vil gå til kor hos os, har du mulighed for at deltage i fire øvegange, før du betaler kontingent.

Kontingent

Kontingent for medlemskab er 1000 kr. for en sæson, som typisk løber fra august til slutningen af maj. Starter du midt i sæsonen, skal du betale 100 kr. for hver af de resterende måneder i sæsonen.

Gå til kor hos os

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af Coret, så skriv til mail@coret.dk eller på vores facebookside. Du er også meget velkommen til at besøge os til en øveaften og høre mere. Inden du kommer, må du meget gerne sende en mail eller facebookbesked, så vi kan finde en stol frem til dig.

> Besøg vores facebookside

Gå til kor

Gå til kor hos os. Coret er for mænd og kvinder i alle aldre.