Koncerter

 • ons
  25
  mar
  2015
  20:00Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge

  Traditionen tro afholder vi forårskoncert sammen med Køge Bugt Koret i Teaterbygningen i Køge. Koncerten består primært af rytmisk musik i genrer som gospel, rock, swing, pop og populære musical-melodier. Coret sniger dog også som vanligt nogle klassiske værker med på repertoiret. Koncerten er delt op i to dele, én med hvert kor, og afslutningsvis vil de to kors omkring 70 sangere tilsammen give et fælles nummer.

  Billetterne koster 50 kr. og kan købes via FOF.

 • ons
  27
  maj
  2015
  19:30Greve UngdomsCenter, Gersager Alle 1, 2670 Greve

  Har du overvejet at synge i kor? Coret byder alle interesserede velkommen til en øveaften, hvor man kan opleve, hvordan det er at synge i kor hos os. Vi vil arbejde med en sang, hvor alle kan være med. Arrangementet er en del af Sundheds- og Kulturugen 2015 i Greve Kommune.

 • lør
  22
  aug
  2015
  18:30Mosede Fort, Mosede Strandvej 87a, 2670 Greve

  Endnu engang er Coret indbudt til at synge til Kræftens Bekæmpelses arrangement Stafet for Livet - denne gang i Greve. Vi synger på en udendørs scene i dejlige omgivelser på Mosede Fort. Kom forbi til en hyggelig koncert. Koncerten er selvfølgelig gratis. Læs mere om Stafet for Livet i Greve. (OBS: Bemærk tidspunktet er ændret siden det oprindelige program).

 • ons
  02
  sep
  2015
  19:30Greve UngdomsCenter, Gersager Alle 1, 2670 Greve

  Coret byder officielt nye medlemmer velkommen 2. september. Her starter vi med at øve nyt eller delvist nyt repertoire, så vi kan blive en ny samlet enhed. Coret mødes dog allerede fra 12. august, men er I slutningen af august travlt optaget af at øve gamle sange til vores forestående koncert. Hvis du alligevel har lyst til at komme forbi fra den 12. august, er du selvfølgelig meget velkommen! Læs mere om at blive medlem.

 • ons
  21
  okt
  2015
  19:30Greve Kirke, Degnestræde 3, 2670 Greve (Greve Landsby)

  I oktobermørket tændes stearinlys, og intens korsang fylder det historiske kirkerum i Greve Kirke. Her fremfører Coret en stemningsfuld koncert, hvor korsangen får lov til at krybe ind under huden på publikum. I repertoiret findes en blanding af klassisk og rytmisk musik. Koncerten er gratis!

 • man
  30
  nov
  2015
  19:30Simon Peters Kirke, Kastrupvej 155, 2300 København S.

  Træd ind i varmen og mærk julestemningen brede sig! Simon Peters Kirke danner igen år rammen om den traditionsrige julekoncert, hvor Coret - sammen med Det Grafiske Kor - underholder med en gratis koncert. Korene synger hver for sig og afslutter koncerten med et fælles nummer. Undervejs opfordres publikum til at synge med på at par julesange. Efter koncerten er der ekstra julehygge i de tilstødende lokaler. Gratis entré.