Koncerter

 • ons
  22
  mar
  2017
  20:00Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge

  Vi glæder os til endnu engang at møde Køge Bugt Koret til en fælles koncert i den stemningsfulde teaterbygning. Hvert kor afholder traditionen tro hver sin del af koncerten og mødes til sidst i et fælles nummer. Aftenen byder på lidt af hvert inden for kormusik, som med garanti vil få humøret til at stige hos publikum. Koncerten koster  50 kr. Billetter kan købes i indgangen eller online via fof.dk.

 • lør
  20
  maj
  2017
  13:00Vallenbæk Kultur- og Borgerhus, Vallensbæk Stationstorv 40, 2665 Vallensbæk Strand

  Tag familien og bedsteforældrene med til en hyggelig koncert i det skønne Vallensbæk Kulturhus. Det åbne scenemiljø skaber den perfekte ramme om dagens program, som er spækket med kendte sange, som med sikkerhed vil begejstre både store og små, unge og ældre. Koncerten afholdes i uformelle rammer, hvor der er plads til at nyde koncerten på børnenes præmisser. Og hvis nogen har lyst, må de selvfølgelig gerne synge og danse med! Gratis entré

 • ons
  09
  aug
  2017
  19:30-21.30Greve UngdomsCenter, Gersager Alle 1, 2670 Greve

  Coret starter på en ny sæson, og vi kan afsløre, at vi lægger op til endnu mere hygge og endnu flere fantastiske koncertoplevelser. Vi håber at se mange nye medlemmer! Læs mere om hvordan du bliver medlem.

 • ons
  25
  okt
  2017
  19:30Greve Kirke, Degnestræde 3, 2670 Greve (Greve Landsby)

  Efter mørkets frembrud synger Coret en stemningsfuld koncert i det hyggelige kirkerum. Kom ind i varmen og mærk musikken - og tag gerne din bedste ven, mor eller nabo med. Greve Kirke byder bagefter på lidt ekstra hygge og noget at drikke i tilstødende lokaler. Vi glæder os til at se dig og garanterer, at du går fra koncerten en god oplevelse rigere. Koncerten er ganske gratis.

 • ons
  01
  nov
  2017
  18:30Vallenbæk Kultur- og Borgerhus, Vallensbæk Stationstorv 40, 2665 Vallensbæk Strand

  I anledning af Spil Dansk-ugen vender Coret tilbage til scenen i Vallensbæk Kultur- og Borgerhus, hvor vi elsker stemningen og akustikken. Kom forbi og hør os synge dansk musik i uformelle og hyggelige rammer. Koncerten er gratis.

 • man
  27
  nov
  2017
  19:30Simon Peters Kirke, Kastrupvej 155, 2300 København S.

  Træd ind i varmen og mærk julestemningen brede sig. Simon Peters Kirke danner igen år rammen om den traditionsrige julekoncert, hvor Coret - sammen med Det Grafiske Kor - underholder med en gratis koncert. Korene synger hver for sig og afslutter koncerten med et fælles nummer. Undervejs opfordres publikum til at synge med på at par julesange. Efter koncerten er der ekstra julehygge i de tilstødende lokaler. Gratis entré.