Koncerter

 • ons
  10
  jan
  2018
  19:30Areneskolen, Gersager Alle 1, 2670 Greve

  Vi starter på forårets repertoire. Nye medlemmer er velkommen! Kom gerne forbi, hvis du kunne tænke dig at prøve en koraften hos os. Læs mere om at blive medlem af Coret

 • ons
  21
  mar
  2018
  20:00Teaterbygningen. Bag Haverne 1, Køge

  Coret tager lidt af hvert med fra godteposen, når vi igen i år møder Køge Bugt Koret til en fælles koncert i den stemningsfulde teaterbygning i Køge. Korene synger hver sin halvdel af koncerten og mødes til sidst i et fælles nummer. Kom og få en berigende musikoplevelse, hvor vi kommer omkring mange gode sange af bl.a. Cohen, Bent Fabric og Coldplay! Koncerten koster 50 kr. Billetter kan købes i indgangen eller online via fof.dk.

 • tors
  31
  maj
  2018
  19:00Kildebrønde Kirke

  Coret optræder med en række kendte sange - og synger op til fællessang fra Højskolesangbogen. Læs mere her

 • lør
  09
  jun
  2018
  14:00-14.25Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve

  Coret optræder med en række skønne sange på en åben scene i de dejlige omgivelser. Kom forbi og hør os på Scene 2. Læs mere om Greve Sommerfestival

 • ons
  15
  aug
  2018
  19:30Areneskolen, Gersager Alle 1, 2670 Greve

  Coret starter igen efter en lang sommer. En række koncerter venter os - bl.a. høstkoncert i oktober og julekoncert i december. Nye medlemmer bydes velkommen! Overvejer du at synge i kor? Læs mere om at blive medlem af Coret

 • ons
  29
  aug
  2018
  19:30Areneskolen, Gersager Alle 1, 2670 Greve

  Overvejer du at synge i kor - måske i Coret - eller vil du bare gerne snuse til korlivet for en enkelt aften? Så kom forbi til åbent hus! Vi sørger for kaffe, te og kage - og ikke mindst en sjov aften, hvor vi vil give en smagsprøve på en øveaften hos os. Undervejs vil vi udfordre vores gæster med forskellige fælles korsange og øvelser. Det er gratis at deltage, og du behøver ikke tilmelde dig. Arrangementet slutter kl. 21.30. Du finder os på Arenaskolen ved at gå ind ad hovedindgangen og lige ud. Læs også om arrangementet på Facebook.

 • ons
  03
  okt
  2018
  19:30Greve Kirke, Michael Gjøes Vej 1, 2670 Greve (Greve Landsby)

  Efter mørkets frembrud synger Coret en stemningsfuld koncert i det hyggelige kirkerum. Kom ind i varmen og mærk musikken - og tag gerne din bedste ven, mor eller nabo med. Greve Kirke byder bagefter på lidt ekstra hygge og noget at drikke i tilstødende lokaler. Vi glæder os til at se dig og garanterer, at du går fra koncerten en god oplevelse rigere. Koncerten er ganske gratis.

 • tirs
  30
  okt
  2018
  18:00Vallenbæk Kultur- og Borgerhus, Vallensbæk Stationstorv 40, 2665 Vallensbæk Strand

  I forbindelse med Spil Dansk Ugen går Coret på scenen i Vallensbæk Kultur- og Borgerhus. Koncerten byder bl.a. på en række Gasolin-numre inden det efterfølgende koncertforedrag om Gasolin, hvor Thomas Ulrik Larsen kommer forbi. Men vi vil også synge en håndfuld andre skønne danske sange i forskellige genrer. Koncerten og det efterfølgende koncertforedrag er gratis. Læs mere om arrangementet Spil Dansk: En aften med Gasolin.

 • man
  03
  dec
  2018
  19:30Simon Peters Kirke, Kastrupvej 155, 2300 København S.

  Træd ind i varmen og mærk julestemningen brede sig. Simon Peters Kirke danner igen i år rammen om den traditionsrige julekoncert, hvor Coret - sammen med mandskoret Det Grafiske Kor - underholder med en gratis koncert. Korene synger hver for sig og slutter af med et fælles nummer. Undervejs opfordres publikum til at synge med på at par julesange. Efter koncerten er der ekstra julehygge i de tilstødende lokaler. Gratis entré.