Koncerter

 • ons
  13
  nov
  2013
  20:30Greve Gymnasium, Rådhusholmen 12, 2670 Greve (Plenumsalen)

  Coret og G-nøglerne (Greve Gymnasiums kor) samarbejder om af afholde denne koncert. Begge kor vil bidrage med et udpluk af deres repertoire og til slut ende i et fælles nummer. Det er en aften, som helt sikkert vil blive fyldt med energi og glade toner!
  Gratis entré.

 • man
  02
  dec
  2013
  19:30Simon Peters Kirke, Kastrupvej 155, København S

  Vil du gerne i julestemning til toner, så englene synger? Det har du mulighed for den 2. december. For tredje år i træk afholder Coret en stemningsfuld julekoncert sammen med Det Grafiske Kor og Kastrup Kammerkor. Traditionen tro vil Corets bidrag være præget af både klassiske og rytmiske indslag. Efterfølgende vil der kunne nydes et glas varm glögg i kirkens tilstødende lokaler. Arrangører: Det Grafiske Kor.
  Gratis entré.

 • ons
  19
  mar
  2014
  20:00Teaterbygningen (Musikforeningen Bygningen), Bag Haverne 1, 4600 Køge

  Traditionen tro afholder vi forårskoncert sammen med Køge Bugt Koret.
  Musikken swinger, og humøret stiger mindst et par grader, når korene
  byder på årets musikalske oplevelse. Der diskes op med rytmisk musik,
  og repertoiret spænder fra gospel over rock, swing, pop til populære
  musical-melodier. Koncerten er delt op i to dele, én med hvert kor,
  og afsluttes med et fælles nummer. Billetterne koster 50 kr. og kan
  købes via FOF.

 • lør
  23
  aug
  2014
  15:10Køge Marina

  Coret er indbudt til at optræde ved Kræftens Bekæmpelses arrangement Stafet for Livet. Koncerten vil foregå i det fri på Køge Marina og byder på en række af Corets bedste sange. Så kom forbi og mærk stemningen og støt op om en god sag! Ud over os, vil der gennem dagen være mange andre spændende indslag, fx synger James Sampson kl. 13. Se hele programmet her: http://www.stafetforlivet.dk/stafet/koege/program

  Koncerten varer ca. 35 min. og er selvfølgelig ganske gratis!

 • fre
  31
  okt
  2014
  19:30Greve Kirke, Degnestræde 3, 2670 Greve (Greve Landsby)

  På allehelgens aften tændes stearinlys, og intens korsang fylder det historiske kirkerum i Greve Kirke. Her fremfører Coret en stemningsfuld koncert, hvor korsangen får lov til at krybe ind under huden på publikum  – dog ikke på den uhyggelige måde, men på den hyggelige og behagelige. I repertoiret findes en blanding af klassisk og rytmisk musik, der i forening skaber sød musik.

  Koncerten er gratis.

 • lør
  29
  nov
  2014
  15:45Greve Rådhus, Rådhusholmen 10, 2670 Greve

  Sammen med en række andre kor fra Greve, hjælper Coret med at synge julen ind ved Greve Rådhus. Greve Pigegarde vil desuden også komme og spille. Kom forbi, mærk julestemningen brede sig og se juletræet blive tændt!

 • man
  01
  dec
  2014
  19:30Simon Peters Kirke, Kastrupvej 55, København S.

  Start december med at nyde en dejlig korkoncert! Igen i år spreder Coret - sammen med Det Grafiske Kor og Kastrup Kammerkor - himmelsk julestemning i Simon Peters Kirke. Korene synger hver for sig og afslutter koncerten med et fælles nummer. Undervejs opfordres publikum desuden til fællessang. Efter koncerten er der julehygge med gløgg i de tilstødende lokaler - så julestemning er garanteret!

  Koncerten er gratis.

 • ons
  25
  mar
  2015
  20:00Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge

  Traditionen tro afholder vi forårskoncert sammen med Køge Bugt Koret i Teaterbygningen i Køge. Koncerten består primært af rytmisk musik i genrer som gospel, rock, swing, pop og populære musical-melodier. Coret sniger dog også som vanligt nogle klassiske værker med på repertoiret. Koncerten er delt op i to dele, én med hvert kor, og afslutningsvis vil de to kors omkring 70 sangere tilsammen give et fælles nummer.

  Billetterne koster 50 kr. og kan købes via FOF.

 • ons
  27
  maj
  2015
  19:30Greve UngdomsCenter, Gersager Alle 1, 2670 Greve

  Har du overvejet at synge i kor? Coret byder alle interesserede velkommen til en øveaften, hvor man kan opleve, hvordan det er at synge i kor hos os. Vi vil arbejde med en sang, hvor alle kan være med. Arrangementet er en del af Sundheds- og Kulturugen 2015 i Greve Kommune.

 • lør
  22
  aug
  2015
  18:30Mosede Fort, Mosede Strandvej 87a, 2670 Greve

  Endnu engang er Coret indbudt til at synge til Kræftens Bekæmpelses arrangement Stafet for Livet - denne gang i Greve. Vi synger på en udendørs scene i dejlige omgivelser på Mosede Fort. Kom forbi til en hyggelig koncert. Koncerten er selvfølgelig gratis. Læs mere om Stafet for Livet i Greve. (OBS: Bemærk tidspunktet er ændret siden det oprindelige program).

 • ons
  02
  sep
  2015
  19:30Greve UngdomsCenter, Gersager Alle 1, 2670 Greve

  Coret byder officielt nye medlemmer velkommen 2. september. Her starter vi med at øve nyt eller delvist nyt repertoire, så vi kan blive en ny samlet enhed. Coret mødes dog allerede fra 12. august, men er I slutningen af august travlt optaget af at øve gamle sange til vores forestående koncert. Hvis du alligevel har lyst til at komme forbi fra den 12. august, er du selvfølgelig meget velkommen! Læs mere om at blive medlem.

 • ons
  21
  okt
  2015
  19:30Greve Kirke, Degnestræde 3, 2670 Greve (Greve Landsby)

  I oktobermørket tændes stearinlys, og intens korsang fylder det historiske kirkerum i Greve Kirke. Her fremfører Coret en stemningsfuld koncert, hvor korsangen får lov til at krybe ind under huden på publikum. I repertoiret findes en blanding af klassisk og rytmisk musik. Koncerten er gratis!

 • man
  30
  nov
  2015
  19:30Simon Peters Kirke, Kastrupvej 155, 2300 København S.

  Træd ind i varmen og mærk julestemningen brede sig! Simon Peters Kirke danner igen år rammen om den traditionsrige julekoncert, hvor Coret - sammen med Det Grafiske Kor - underholder med en gratis koncert. Korene synger hver for sig og afslutter koncerten med et fælles nummer. Undervejs opfordres publikum til at synge med på at par julesange. Efter koncerten er der ekstra julehygge i de tilstødende lokaler. Gratis entré.

 • ons
  09
  mar
  2016
  20:00Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge

  I år mødes vi igen med Køge Bugt Koret i Teaterbygningen i Køge. Her leverer begge kor en koncert hver i de hyggelige rammer og slutter af med et fælles nummer. Billetter koster 50 kr. og kan købes i forvejen gennem FOF eller ved indgangen. Læs mere om vores venskabskor Køge Bugt Koret.

 • lør
  21
  maj
  2016
  14.00-15.00Vallenbæk Kultur- og Borgerhus, Vallensbæk Stationstorv 40, 2665 Vallensbæk Strand

  Coret inviterer børn og barnlige sjæle i alle aldre til at byde deres familier og venner op til dans og sang. Vi sparker gang i sommeren med glade og livlige sange - blandt andet fra nogle af vores yndlings Disney-film. Koncerten er gratis og alle er velkommen!

 • ons
  12
  okt
  2016
  19:30Greve Kirke (Degnestræde 3, 2670 Greve)

  Savner du lidt sollys og varme i midtoktober? Så lad os tilbyde dig et alternativ. Vi tænder lyset i Greve Kirke og synger en stemningsfuld koncert med et bredt repetoire, der spænder fra det klassiske til det jazzede. Koncerten er gratis. Kom i god tid, da der er rift om pladserne.

  Der vil efterfølgende være snacks og noget at drikke i de tilstødende lokaler.

  Vi glæder os til at se dig!

 • tors
  03
  nov
  2016
  18:30Vallensbæk Kultur- & Borgerhus (Vallensbæk Stationstorv 40, 2665 Vallensbæk)

  I anledning af Spil Dansk Dagen disker Coret op med en portion hyggelige danske sange i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus. Arrangement er åbent for alle, og vi glæder os til at synge for dig!

 • man
  28
  nov
  2016
  19:30Simon Peters Kirke (Kastrupvej 155, 2300 København)

  Coret har slået sig sammen med Det Grafiske Kor og Tårnbykoret om endnu en julekoncert i Simon Peters Kirke. Alle kor har forberedt en håndfuld julesange, som de hver især vil optræde med. Afslutningsvis synges et fælles nummer. Koncerten er gratis.

  Efter koncerten er der julehygge i det tilstødende lokale, hvor du også er indbudt. Vi glæder os til at sparke julen igang sammen med dig!

 • ons
  22
  mar
  2017
  20:00Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge

  Vi glæder os til endnu engang at møde Køge Bugt Koret til en fælles koncert i den stemningsfulde teaterbygning. Hvert kor afholder traditionen tro hver sin del af koncerten og mødes til sidst i et fælles nummer. Aftenen byder på lidt af hvert inden for kormusik, som med garanti vil få humøret til at stige hos publikum. Koncerten koster  50 kr. Billetter kan købes i indgangen eller online via fof.dk.

 • lør
  20
  maj
  2017
  13:00Vallenbæk Kultur- og Borgerhus, Vallensbæk Stationstorv 40, 2665 Vallensbæk Strand

  Tag familien og bedsteforældrene med til en hyggelig koncert i det skønne Vallensbæk Kulturhus. Det åbne scenemiljø skaber den perfekte ramme om dagens program, som er spækket med kendte sange, som med sikkerhed vil begejstre både store og små, unge og ældre. Koncerten afholdes i uformelle rammer, hvor der er plads til at nyde koncerten på børnenes præmisser. Og hvis nogen har lyst, må de selvfølgelig gerne synge og danse med! Gratis entré

 • ons
  09
  aug
  2017
  19:30-21.30Greve UngdomsCenter, Gersager Alle 1, 2670 Greve

  Coret starter på en ny sæson, og vi kan afsløre, at vi lægger op til endnu mere hygge og endnu flere fantastiske koncertoplevelser. Vi håber at se mange nye medlemmer! Læs mere om hvordan du bliver medlem.

 • ons
  25
  okt
  2017
  19:30Greve Kirke, Degnestræde 3, 2670 Greve (Greve Landsby)

  Efter mørkets frembrud synger Coret en stemningsfuld koncert i det hyggelige kirkerum. Kom ind i varmen og mærk musikken - og tag gerne din bedste ven, mor eller nabo med. Greve Kirke byder bagefter på lidt ekstra hygge og noget at drikke i tilstødende lokaler. Vi glæder os til at se dig og garanterer, at du går fra koncerten en god oplevelse rigere. Koncerten er ganske gratis.

 • ons
  01
  nov
  2017
  18:30Vallenbæk Kultur- og Borgerhus, Vallensbæk Stationstorv 40, 2665 Vallensbæk Strand

  I anledning af Spil Dansk-ugen vender Coret tilbage til scenen i Vallensbæk Kultur- og Borgerhus, hvor vi elsker stemningen og akustikken. Kom forbi og hør os synge dansk musik i uformelle og hyggelige rammer. Koncerten er gratis.

 • man
  27
  nov
  2017
  19:30Simon Peters Kirke, Kastrupvej 155, 2300 København S.

  Træd ind i varmen og mærk julestemningen brede sig. Simon Peters Kirke danner igen år rammen om den traditionsrige julekoncert, hvor Coret - sammen med Det Grafiske Kor - underholder med en gratis koncert. Korene synger hver for sig og afslutter koncerten med et fælles nummer. Undervejs opfordres publikum til at synge med på at par julesange. Efter koncerten er der ekstra julehygge i de tilstødende lokaler. Gratis entré.

 • ons
  10
  jan
  2018
  19:30Areneskolen, Gersager Alle 1, 2670 Greve

  Vi starter på forårets repertoire. Nye medlemmer er velkommen! Kom gerne forbi, hvis du kunne tænke dig at prøve en koraften hos os. Læs mere om at blive medlem af Coret

 • ons
  21
  mar
  2018
  20:00Teaterbygningen. Bag Haverne 1, Køge

  Coret tager lidt af hvert med fra godteposen, når vi igen i år møder Køge Bugt Koret til en fælles koncert i den stemningsfulde teaterbygning i Køge. Korene synger hver sin halvdel af koncerten og mødes til sidst i et fælles nummer. Kom og få en berigende musikoplevelse, hvor vi kommer omkring mange gode sange af bl.a. Cohen, Bent Fabric og Coldplay! Koncerten koster 50 kr. Billetter kan købes i indgangen eller online via fof.dk.

 • tors
  31
  maj
  2018
  19:00Kildebrønde Kirke

  Coret optræder med en række kendte sange - og synger op til fællessang fra Højskolesangbogen. Læs mere her

 • lør
  09
  jun
  2018
  14:00-14.25Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve

  Coret optræder med en række skønne sange på en åben scene i de dejlige omgivelser. Kom forbi og hør os på Scene 2. Læs mere om Greve Sommerfestival

 • ons
  15
  aug
  2018
  19:30Areneskolen, Gersager Alle 1, 2670 Greve

  Coret starter igen efter en lang sommer. En række koncerter venter os - bl.a. høstkoncert i oktober og julekoncert i december. Nye medlemmer bydes velkommen! Overvejer du at synge i kor? Læs mere om at blive medlem af Coret

 • ons
  29
  aug
  2018
  19:30Areneskolen, Gersager Alle 1, 2670 Greve

  Overvejer du at synge i kor - måske i Coret - eller vil du bare gerne snuse til korlivet for en enkelt aften? Så kom forbi til åbent hus! Vi sørger for kaffe, te og kage - og ikke mindst en sjov aften, hvor vi vil give en smagsprøve på en øveaften hos os. Undervejs vil vi udfordre vores gæster med forskellige fælles korsange og øvelser. Det er gratis at deltage, og du behøver ikke tilmelde dig. Arrangementet slutter kl. 21.30. Du finder os på Arenaskolen ved at gå ind ad hovedindgangen og lige ud. Læs også om arrangementet på Facebook.

 • ons
  03
  okt
  2018
  19:30Greve Kirke, Michael Gjøes Vej 1, 2670 Greve (Greve Landsby)

  Efter mørkets frembrud synger Coret en stemningsfuld koncert i det hyggelige kirkerum. Kom ind i varmen og mærk musikken - og tag gerne din bedste ven, mor eller nabo med. Greve Kirke byder bagefter på lidt ekstra hygge og noget at drikke i tilstødende lokaler. Vi glæder os til at se dig og garanterer, at du går fra koncerten en god oplevelse rigere. Koncerten er ganske gratis.

 • tirs
  30
  okt
  2018
  18:00Vallenbæk Kultur- og Borgerhus, Vallensbæk Stationstorv 40, 2665 Vallensbæk Strand

  I forbindelse med Spil Dansk Ugen går Coret på scenen i Vallensbæk Kultur- og Borgerhus. Koncerten byder bl.a. på en række Gasolin-numre inden det efterfølgende koncertforedrag om Gasolin, hvor Thomas Ulrik Larsen kommer forbi. Men vi vil også synge en håndfuld andre skønne danske sange i forskellige genrer. Koncerten og det efterfølgende koncertforedrag er gratis. Læs mere om arrangementet Spil Dansk: En aften med Gasolin.

 • man
  03
  dec
  2018
  19:30Simon Peters Kirke, Kastrupvej 155, 2300 København S.

  Træd ind i varmen og mærk julestemningen brede sig. Simon Peters Kirke danner igen i år rammen om den traditionsrige julekoncert, hvor Coret - sammen med mandskoret Det Grafiske Kor - underholder med en gratis koncert. Korene synger hver for sig og slutter af med et fælles nummer. Undervejs opfordres publikum til at synge med på at par julesange. Efter koncerten er der ekstra julehygge i de tilstødende lokaler. Gratis entré.

 • ons
  27
  mar
  2019
  20:00Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge

  Læn dig godt tilbage og nyd skønne musikalske vibrationer! I år bevæger Coret sig ned ad Memory Lane, når vi atter møder Køge Bugt Koret til en sprudlende forårskoncert. Vi synger bl.a. en række gode gamle sange fra Billie Holiday, Aretha Franklin og Beach Boys! Hvert kor synger sit eget repertoire og mødes til sidst i et fælles nummer. Find også og del begivenheden via Corets facebookside. Billetter koster 50 kr. og kan købes i forvejen via FOF - Køb billet

 • søn
  05
  maj
  2019
  13:10Tivoli, København (Pantomimeteatrets scene)

  Coret er så heldige at være udvalgt til at synge til Kordage i Tivoli 2019. Vi lover jer en skøn koncert på det gamle pantomimeteater og glæder os til at høre alle de andre kor, som vil underholde i løbet af dagen. Kordage i Tivoli, som strækker over både lørdag og søndag, er arrangeret af Kor72 i samarbejde med Tivoli. Læs mere om Kordage i Tivoli

 • lør
  25
  maj
  2019
  16:30Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve

  Coret underholder på Scene 1 med et udvalg af vores bedste sange fra forårets repertoire! Kom og oplev os og mange andre foreninger på festivallen ved Greve Borgerhus.Læs mere om Greve Sommerfestival

 • ons
  14
  aug
  2019
  19:30Areneskolen, Gersager Alle 1, 2670 Greve

  Coret mødes til en ny sæson efter en dejlig, lang sommer. En række koncerter venter os - bl.a. høstkoncert i oktober og julekoncert i december. Nye medlemmer bydes desuden velkommen! Overvejer du at synge i kor? Læs mere om at blive medlem af Coret

 • ons
  04
  sep
  2019
  19:30Areneskolen, Gersager Alle 1, 2670 Greve

  Overvejer du at synge i kor - måske i Coret - eller vil du bare gerne snuse til korlivet for en enkelt aften? Så kom forbi til åbent hus! Vi sørger for kaffe, te og kage - og ikke mindst en sjov aften, hvor vi vil give en smagsprøve på en øveaften hos os. Undervejs vil vi udfordre vores gæster med forskellige fælles korsange og øvelser. Det er gratis at deltage, og du behøver ikke tilmelde dig. Arrangementet slutter kl. 21.30. Du finder os på Arenaskolen ved at gå ind ad hovedindgangen og lige ud. Vi glæder os til at se dig!

 • ons
  09
  okt
  2019
  19:30Johanneskirken, Skoleholmen 9, 2670 Greve

  Kom ind og mærk varmen og musikken, når Coret holder årets høstkoncert. Vi er i år rykket fra Greve Kirke til nye rammer i Johanneskirken, hvor vi glæder os til at underholde i det flotte kirkerum. Gratis entré.

 • man
  02
  dec
  2019
  19:30Simon Peters Kirke, Kastrupvej 155, 2300 København S.

  Træd ind i varmen, og mærk julestemningen brede sig! Simon Peters Kirke danner igen i år rammen om den traditionsrige julekoncert, hvor Coret - sammen med Det Grafiske Kor og Tårnbykoret - underholder med en gratis koncert. Korene synger hver for sig og slutter af med et fælles nummer. Undervejs opfordres publikum til at synge med på et par julesange. Efter koncerten er der ekstra julehygge i de tilstødende lokaler med æbleskiver og varme drikke. Gratis entré. (Koncerten er arrangeret af Det Grafiske Kor).